بیوگرافی دکتر مونا جراحی

[Ad_1]

biography2 mona2 surgery1 بیوگرافی دکتر مونا جراحی

بیوگرافی دکتر مونا جراحی

مونا جریرگی، متولد دی ماه ۱۳۵۷ در تهران، در ۲۱ سالگی مدرک مهندسی برق را از دانشگاه فنی Honors، در سال ۲۰۰۳ از دانشگاه استنفورد فوق لیسانس و در سال ۲۰۰۷ مدرک دکترا گرفت. از همون دانشگاه گرفتم او همچنین تحقیقات پسا دکتری را در دانشگاه کالیفرنیا، برکلی، و استادیار در همان رشته در دانشگاه میشیگان، ایالات متحده آمریکا به پایان رساند. او در حال حاضر استاد دانشگاه کال استیت UCLA است.

مونا جری طی مراسمی در کاخ سفید، جایزه بهترین حرفه ای جوان سال را از رئیس جمهور باراک اوباما به دلیل پروژه های تحقیقاتی و نوآورانه خود در گسترش دانش در پلاسمونیک، نانوالکترونیک و دستگاه های نانوفوتونیکی، ساخت و صنعتی سازی فناوری “تراهرتز” دریافت کرد. به عهده گرفتن.

فناوری تراهرتز در صنایع پزشکی، دارویی و مکانیکی استفاده می شود.

مونا جاری در بین 102 استعداد برتر آن سال تنها برنده ایرانی الاصل است.جایزه رئیس جمهور برای مهندسان و محققین برجسته در سال 1996 به دستور کلینتون و با همکاری شورای ملی علم و فناوری تأسیس شد.

بیشتر بخوانید:  بیوگرافی محسن نامجو | آهنگساز و خواننده ایرانی

روز دوشنبه 14 آوریل 2014، مونا جرهیری جایزه تحقیقاتی برتر کاخ سفید را برای دانشمندان و مهندسان جوان دریافت کرد.

مونا جهری تا به امروز جوایز متعددی از جمله جایزه پیشگام مهندسی از بنیاد آکادمی ملی مهندسی گرنجر، جایزه توسعه شغلی اولیه از بنیاد ملی علوم و محقق جوان از دفتر جایزه تحقیقات نظامی آژانس پروژه های پیشرفته دفاعی دریافت کرده است. ، مرکز مطالعات نظامی

biography2 mona2 surgery2 بیوگرافی دکتر مونا جراحی

مونا جاری تنها عضو ایرانی الاصل 102 استعداد برتر سال است

در ادامه بخشی از مصاحبه مونا جره را می خوانید.

آزمایشگاه شما در زمینه فناوری تراهرتز تحقیقاتی انجام می دهد. لطفا اطلاعات فنی این مورد را کمی توضیح دهید.

تراهرتز بخشی از طیف الکترومغناطیسی است که بین فرکانس امواج نور و امواج رادیویی قرار دارد. بسیاری از مولکول ها در این فرکانس دارای ویژگی های خاصی هستند که امکان تشخیص مواد شیمیایی در فواصل طولانی را فراهم می کند. علاوه بر این، بسیاری از مواد شگفت‌انگیز در امواج تراهرتز درخشان‌تر به نظر می‌رسند.این باعث می‌شود که درون چیزها را راحت‌تر ببینیدعلاوه بر این، ذرات بنیادی تراهرتز انرژی کمتری نسبت به اشعه ایکس دارند که باعث می شود برای تصویربرداری پزشکی مضرتر نباشند.

بیشتر بخوانید:  بیوگرافی ندا قاسمی + عکس های ندا قاسمی + اینستاگرام

بزرگترین چالش شما چیست؟

“چالش اصلی در بخش ما برای کاهش سرعت تولید، نبود منابع ارزان و سبک وزن و آشکارسازهای امواج تراهرتز است. این به این دلیل است که روش‌های قدیمی و سنتی یافتن تراهرتز فرکانس رادیویی پاسخی ندارند. احتمالاً در آینده، تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته جدید می تواند این مشکل را حل کند.”

شما جایزه پژوهشی برتر دانشمندان و مهندسان جوان را دریافت کرده اید، این جایزه برای چیست؟

به دریافت این جایزه از سوی رئیس جمهور ایالات متحده، آقای باراک اوباما، افتخار می کنم. این جایزه برای روش پیشنهادی من برای افزایش قدرت منبع موج تراهرتز و شناسایی آلرژن ها در آشکارساز آن است.

تیم تحقیقاتی من موفق به ایجاد نانوساختارهای فلزی شده است که می تواند امواج تراهرتز را در هنگام روشن شدن توسط نور لیزر تولید و تشخیص دهد.علاوه بر این، ما منبع و آشکارساز تراهرتز خود را با یک لیزر حالت جامد ادغام کرده‌ایم که راه‌حلی کم‌هزینه را برای سیستم‌های ساطع کننده تراهرتز آینده ممکن می‌سازد. “

بیشتر بخوانید:  پوسترهای حرف L

از آنجایی که شما در یکی از دانشگاه های ایران تحصیل کرده اید، سیستم آموزشی ایران و آمریکا چه تفاوتی با هم دارند؟

من شخصاً از دو تجربه خود بسیار راضی بودم و چیزهای جدیدی یاد گرفتم. با این حال به نظر من سیستم آموزشی ایران بیشتر مبتنی بر دانش است، در حالی که سیستم آموزشی آمریکا مبتنی بر کنجکاوی است. دانشگاه های نجیب در ریاضیات، فیزیک و دانش نظری بسیار قوی هستند، اما فاقد تجربه و کار تحقیقاتی هستند.

تفاوت بزرگ دیگر این است که نظام آموزشی ایران مهندس و دانشمندی را به گونه‌ای تولید می‌کند که بر مسیرهای مشخصی تمرکز می‌کند. اما مهندسان و دانشمندان آمریکایی در زمینه های مختلف آموزش دیده اند، بنابراین می توانند در زمینه های مختلف تحقیق کنند.

biography2 mona2 surgery3 بیوگرافی دکتر مونا جراحی

دوستی با دکتر مونا گاری

بیوگرافی دکتر مونا جراحی

منبع:robeka.ir

[ad_2]