روش های دم کردن زعفران

[ad_1]

%name روش های دم کردن زعفران

روش های دم کردن زعفران

نحوه ی دم کردن زعفران

زعفران، گران ترین ادویه در جهان هست که رنگ ، طعم و بوی خارق العاده ای دارد، این ادویه در اغلب غذاهای ایرانی و نیز در برخی از غذاهای هندی استفاده می شود. برای اینکه زعفران با کیفیتی داشته باشید زعفران هایی را خرید کنید که زردی در آن ها نباشد.

دم کردن زعفران

برای دم کردن زعفران بهتر هست زعفران را خیلی آسیاب کنید و کاملا پودر کنید.تا بهتر رنگ بدهد. لازم نیست زعفران را با قند یا شکر آسیاب کنید اگر این کار را انجام دادید روزگار دم کردن آن زعفران بیشتری بریزید زیرا با قند یا شکر مخلوط شده هست.

چند روش برای دم کردن زعفران وجود دارد می توانید زعفران پودر شده را داخل استکان یا قوری مخصوص دم کردن زعفران بریزید و مقداری آب جوش داخل آن بریزید و روی برنج در حال دم کردنتان قرار بدهید تا زعفران با دم کشیدن برنج دم بکشد.

%name روش های دم کردن زعفران

دم کردن زعفران

بیشتر بخوانید:  فوت و فن پخت برنج

روشی دیگر این هست که زعفران را با آب جوش مخلوط کنید و در آن را ببندید یا کنار گاز قرار بدهید و یا اگر از نشکن بودن کاسه مطمئن هستید آن را روی سماور با شعله ی کم قرار بدهید.

روشی که می تواند زعفران بیشترین رنگ دهی را داشته باشد این هست که زعفران ساییده شده را داخل استکانی بریزید و یک قطعه یخ روی آن قرار بدهید و اجازه بدهید تا یخ آب شود و پس از آن مقداری آب جوش روی آن بریزید و در آن را بگذارید با این روش سبب می شود زعفران رنگ دهی بسیاری داشته باشد. اما نسبت به بقیه ی روش ها روزگار بیشتری می برد.

%name روش های دم کردن زعفران

تهیه ی زعفران دم کرده با یخ

اگر شتاب دارید و می خواهید زعفران رنگ زیادی بدهد. زعفران را داخل فنجان بریزید و مقداری آب جوش روی آن بریزید و پس از آن یک قطعه یخ داخل آن بیاندازید و آن را در جای گرم یا کنار گاز قرار بدهید تا یخ آن آب شود. قرار دادن یخ در آن سبب ایجاد شک می شود و سبب می شود که هم زعفران رنگ بیشتری بدهد و هم رنگ شفافی پیدا کند.

%name روش های دم کردن زعفران

طرز تهیه زعفران دمکرده

بیشتر بخوانید:  روش هایی برای خشک کردن نعنا

نکته برای تهیه زعفران دمکرده :

هرگز میزان آبی که داخل زعفران می ریزید بیشتر از زعفران نباشد زیرا حالت آبکی پیدا می کند و رنگ دهی کمی دارد. اگر آب آن زیاد باشد زمانی که برای برنج می خواهید استفاده کنید برنج شما خیس می شود.

بیشتر بخوانید:  روش صحیح انجماد نخود فرنگی و باقلا سبز

اگر میزان زعفران دم کرده ی شما زیاد آمد در آن را ببندید و آن را داخل فریزر قرار بدهید تا خراب نشود و بتوانید آن را مدت ها نگهداری کنید. و چند لحظه قبل از مصرف آن را از فریزر بیرون بیاورید.

سعی کنید همیشه قبل از استفاده از زعفران آن را به میزان مورد استفاده آسیاب کنید یا اگر بیشتر آسیاب کردید آن را درون کاسه دربسته نگهداری کنید تا عطر و بوی خود را از دست ندهد.

 

منبع: بیتوته

[ad_2]