روش های فریز کردن غوره

%name روش های فریز کردن غوره

غوره ها را بشویید وقتی خشک شدند داخل فریزر نگهداری کنید

من همیشه فصل غوره های ریز و بدون هسته که می شوند، (اصطلاحا به آن غوره عسگری می گویند) مقداری فریز می کنم و برای بعضی غذاها و خورش ها استفاده می کنم، برای انواع خورش، مرغ، انواع خوراک ها و کلا هر غذاهایی که طعم ترش دارد با این غوره ها عالی می شوند.

بیشتر بخوانید:  تزیین میز نامزدی

یکی از راه های نگهداری غوره و استفاده آن در دیگر مواقع سال، فریز کردن غوره هست.

در این صورت می توانیم در مواقع دیگر هم از داشتن غوره و استفاده از آن داخل غذاها لذت ببریم.

اکثرا این غوره ی فریز شده را، مثل غوره ی تازه برای داخل بعضی غذاها استفاده کنید.

بیشتر بخوانید:  ستاره طارق چیست؟

برای فریز کردن غوره هم می توانید داخل نایلون بریزید یا کاسه در دار فرقی ندارد. تنها مهم این می باشد که خوب در آن را ببندید و استوار باشد.

غوره را خوب بشویید و دانه دانه کنید بگذارید خوب خشک شود و آب آن برود.

بسته بندی کنید و داخل فریزر بگذارید.

تمرکزفکر کنید قطعا آب غوره ها کشیده شود و خشک شوند. در این صورت موعد استفاده به آسودگی می توانید غوره ها را حتی دانه دانه بردارید و به هم نمی چسبند و کاملا سوا هستند.

بیشتر بخوانید:  نشاسته ذرت چیست و چه کاربردهایی دارد؟

غوره ی فریز شده بعد از اینکه از فریزر در بیاید دگرگونی رنگ می دهد و رو به قهوه ای می رود.

 

منبع: بیتوته