طرز تهیه دسر لوکومادس

%name طرز تهیه دسر لوکومادس

طرز تهیه دسر لوکومادس

طرز تهیه دسر لوکومادس

طرز تهیه لوکومادس بهترین دستور پخت دسر سنتی یکی از دونات های یونانی که آنها توپ های کوچک و شیرین عسل، سرخ و ترد هستند. از پرطرفدارترین در یونانی که کمی هم به بامیه ایرانی ها شباهت دارد.

شیرینی لوکومادس

لوکومادس ( Loukoumades ) یکی از انواع دسر آسان و کم هزینه یونانی می باشد. به این دسر لوکما یا لقمه نیز گفته می شود. شیرینی لوکومادس یونان از خمیر سرخ‌شده تهیه می شود و شبیه به طرز تهیه بامیه در شربت خاصی که به آن چاشنی می دهد غلطانده می شود.

این توپ های خمیری مملو از شهد به خوبی سرخ می شوند و معمولا هم با مغز و دارچین، تزئین می شوند. می توانید انواع شکلاتی آن را نیز میل کنید.

%name طرز تهیه دسر لوکومادس

طرز تهیه لوکومادس دسر یونانی

طرز تهیه لوکومادس شیرینی یونانی

مواد لازم برای لوکومادس :

 شیر یا آب ولرم  3/4 لیوان
 خمیر مایه 3/4 قاشق سوپخوری
 عسل 1/2 قاشق چایخوری
 وانیل 1/4 قاشق چایخوری
 نمک 1/4 قاشق چایخوری
 آرد 1 و 1/4 لیوان
شکر 1/2 قاشق چایخوری
 گردوی خرد شده و پودر دارچین برای تزیین
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه رولت طرح دار

مواد لازم برای شربت :

عسل  نصف لیوان
 شکر 1/3 لیوان
 دارچین یا چوب دارچین به مقدار لازم
 آب  1/3 لیوان

طرز تهیه لوکومادس :

1/4 شیر گرم و مخمر و شکر را داخل لیوان بریزید و در آن را بگذارید و حدود 5-10 لحظه کنار بگذارید تا پرکار شود.

آرد، نمک، وانیل و عسل را با هم مخلوط کنید و مخمر و شیر پرکار شده را افزایش کنید و کمی هم بزنید و شیر ولرم باقی مانده را کم کم افزایش کنید.

این خمیر شل و چسبنده می باشد و نیازی به افزایش کردن آرد نیست اگر خمیرتان سفت شده بود مقداری شیر ولرم به آن افزایش کنید. و اگر خمیرتان روان بود به آن کمی آرد افزایش کنید و روی آن را بپوشانید و کنار بگذارید 1/5 الی 2 ساعت قرار بدهید. تا حجم آن دو مساوی شود و روی آن حالت حباب بزند.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی و گردویی به روشی آسان

در این حین به پی‌جویی تهیه ی شربت می رویم همه ی مواد را با هم داخل قابلمه ای بریزید و مخلوط کنید روی شعله ی ملایم قرار بدهید. اصل شربت این شیرینی از چوب دارچین تهیه شده می باشد و اگر به طعم دارچین علاقه ی زیادی دارید می توانید از پودر دارچین استفاده کنید.

میزان پودر دارچین نباید زیاد باشد زیرا تلخ می شود. زمانی که شکر حل شد اجازه بدهید 2-3 لحظه ای بجوشد و آن را خاموش کنید.

سپس داخل قابلمه ای روغن مایع بسیار بریزید و اجازه بدهید روغن داغ شود. این خمیر به علت شل بودن نمی توان با دست بردارید و داخل روغن بریزید. یک کاسه کوچک روغن کنار دستتان قرار بدهید و با 2 تا قاشق مرباخوری که یکی از آن را چرب کرده اید. از خمیر بردارید و داخل روغن داغ قرار بدهید. و اجازه بدهید سرخ شوند.

%name طرز تهیه دسر لوکومادس

طرز پخت لوکومادس دسری یونانی

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه انواع کیک عصرانه ساده و شکلاتی

سپس آن را داخل سبدی قرار بدهید تا روغن اضافی آن خارج شود بعد از اینکه خنک شد آن ها را داخل شربت قرار بدهید و بعد خارج کنید. و در پایان با گردوی خرد شده و پودر دارچین و یا پودر پسته و … تزیین کنید.

* اگر لوکومادس ها داغ باشند و داخل شربت قرار بدهید شربت زیادی جدب می کنند و سبب خمیر شدن آن ها می شوند.

 

منبع: بیتوته