طرز تهیه قیمه های کلاسیک مرغ

[ad_1]

 %name طرز تهیه قیمه های کلاسیک مرغ

طرز تهیه قیمه های کلاسیک مرغ

روش تهیه قیمه های کلاسیک مرغ

پختن این دستورالعمل قیمه های کلاسیک مرغ خوشمزه، به اندازه کافی آسان میباشد می توانید آن را در روزهای هفته بپزید و جانشین مناسبی برای گوشت های دیگر میباشد. می توانید آن را در کنار سیب زمینی و برنج، سرو کنید.

این قیمه های مرغ یک غذای کلاسیک میباشد که در میزهای تعطیلات در سراسر ایالات متحده آشکار می شود. اگرچه تغییرات بی حد و حصر وجود دارد و هر خانواده یک دستور العمل مورد علاقه دارد، اما این غذا برای مرغ های کوچک و خرد شده یک دستور العمل آسان میباشد که می توانید به عنوان پایه استفاده کنید. پختن این دستورالعمل خوشمزه به اندازه کافی آسان میباشد و می تواند جانشین خوبی برای گوشت های دیگر باشد. این غذا را در کنار سیب زمینی و برنج، میل کنید.

اکثر آشپزها از نان بیات استفاده می کنند، زیرا نان خشک مایع را به آسودگی جذب می کند و بافت بهتری به مواد پر شده می دهد. نان خیلی نرم می تواند عملکرد ای به همان اندازه نرم داشته باشد. اگر نان شما خیلی تازه میباشد، یک مشت خرده نان ذرت به آن افزایش کنید تا مخلوط سفت شود.

طرز تهیه قیمه های کلاسیک مرغ:

مواد لازم برای قیمه های کلاسیک مرغ :

 کره بدون نمک یک سوم فنجان
 کرفس درشت خرد شده نصف فنجان
 پیاز ریز خرد شده یک چهارم تا نصف فنجان
 نان مکعبی خرد شده 4 فنجان
نمک کوشر نصف قاشق چایخوری
 چاشنی مرغ برای مزه دار شدن نصف قاشق چایخوری
 فلفل سیاه تازه آسیاب شده  یک چهارم قاشق چایخوری
 مریم گلی ریز خرد شده  یک چهارم تا نصف قاشق چایخوری
آب مرغ نصف تا سه چهارم فنجان
تخم مرغ بزرگ 2 رقم
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه رول شام آسان

طرز تهیه قیمه های کلاسیک مرغ :

پایان مواد لازم را آماده کنید.

%name طرز تهیه قیمه های کلاسیک مرغ

مواد لازم برای قیمه های کلاسیک مرغ

فر را با دمای 160-170 درجه سانتیگراد گرم کنید و با استفاده از یک تکه کوچک کره، یک کاسه مناسب برای پخت را چرب کنید.

%name طرز تهیه قیمه های کلاسیک مرغ

کاسه مناسب پخت را چرب کنید

کره ی بقیه را در یک قابلمه بزرگ با حرارت میانه ​​گرم کنید.

%name طرز تهیه قیمه های کلاسیک مرغ

کره را آب کنید

کرفس و پیاز را افزایش کنید و هم بزنید تا پیازها روشن شوند و کرفس کمی نرم شود.

%name طرز تهیه قیمه های کلاسیک مرغ

پیاز و کرفس خرد شده را به کره افزایش کنید

در یک کاسه بزرگ، مخلوط پیاز و کرفس را با مکعب های نان، نمک، ادویه مرغ، فلفل و مریم گلی مخلوط کنید.

%name طرز تهیه قیمه های کلاسیک مرغ

نان خرد شده و چاشنی و ادویه ها را با هم مخلوط کنید

آب مرغ را افزایش کنید تا زمانی که تنها مرطوب شود. با نصف فنجان آغاز کنید و در صورت نیاز بیشتر افزایش کنید. آن را بچشید و چاشنی را افزایش کنید و مزه ی آن را تنظیم کنید.

%name طرز تهیه قیمه های کلاسیک مرغ

پایان مواد را با هم مخلوط کنید

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه نرگسی اسفناج

تخم مرغ ها را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید و سپس آنها را به مخلوط مواد آغشته کنید.

%name طرز تهیه قیمه های کلاسیک مرغ

تخم مرغ را هم بزنید و به مواد افزایش کنید

با قاشق از مواد، داخل کاسه پخت بریزید و با فویل روی آن را بپوشانید.

%name طرز تهیه قیمه های کلاسیک مرغ

مواد را داخل کاسه چرب شده بریزید و روی آن فویل بکشید و در فر قرار بدهید

حدود 35 لحظه در فر از قبل گرم شده بپزید. فویل را بردارید و به مدت 10 تا 15 لحظه ی دیگر اجازه بدهید بپزند.

%name طرز تهیه قیمه های کلاسیک مرغ

زمانی که پخت فویل را بردارید و اجازه بدهید روی آن کمی بپزد

تغییرات دستور العمل

این دستور را می توانید تغییراتی بدهید و به آن مواد دیگری افزایش کنید.

 آجیل را برای ترد شدن افزایش کنید. پسته، بادام هندی یا مغزهای آفتابگردان عطر و طعم لطیفی افزایش می کنند. نگران نباشید، نصف فنجان آجیل یا دانه های دلخواه خود را قبل از پخت افزایش کنید.

 از سبزیجات دیگر مشابه هویج رنده شده، شلغم ریز مکعب یا جعفری می توانید استفاده کنید.

 می توانید گیاهان مختلف را به جای مریم گلی امتحان کنید. مثلا مرزه یک گیاه مرغ کلاسیک میباشد، اما رزماری یا آویشن به زیبایی طعم مرغ را پایان می کند.

 4 برش بیکن غلیظ را مکعب خرد کنید و سرخ کنید، چربی آن را تخلیه کنید و قبل از پخت با مواد مخلوط کنید. برای قیمه های کاملاً پراکنده، از چربی بیکن برای پخت پیاز و کرفس استفاده کنید و در صورت نیاز مقداری کره به آن افزایش کنید.

بیشتر بخوانید:  بادکا چیست؟ و طرز تهیه بادکا

 میوه خشک افزایش کنید. بسیاری از دستور العمل ها برای پر کردن شکم مرغ یا بوقلمون با میوه طعم شیرین و ملسی می دهند. از نصف فنجان زردآلو خشک، کشمش طلایی یا انجیر ریز خرد شده استفاده کنید و قبل از پخت مرغ یا بوقلمون آن را با مواد مخلوط کنید. و داخل شکم پرنده ی مورد نظرتان بریزید.

 تخم مرغ ها را با نصف بسته توفوی ابریشمی جانشین کنید. اگر نمی خواهید از تخم مرغ استفاده کنید یا به دلیل آلرژی غذایی نیاز به جایگزینی دارید، به سادگی توفوی ابریشمی را له کرده و با بقیه مواد مخلوط کنید.

 کره را با مارگارین جانشین کنید.

آیا باید یک تخم مرغ را به مواد غذایی خود افزایش کنیم؟

برای اینکه بعد از پخت و پز شکل بگیرد، به یک مواد چسبنده نیاز داریم. مرسوم ترین ماده چسباننده استفاده شده، تخم مرغ میباشد که سبب می شود مواد قلیایی سبک و ترد شود و در عین حال به چسبیدن آن کمک می کند. از گزینه های جانشین مشابه توفو می توان برای دستورهای وگان استفاده کرد.

 

منبع: بیتوته

[ad_2]