طرز تهیه پیتزا پنیر

[ad_1]

طرز تهیه پیتزا پنیر

make2 cheese pizza1 طرز تهیه پیتزا پنیر

 

مواد لازم برای تهیه پیتزا پنیر :

خمیر پیتزا   ۱ رقم
سس کچاپ  ۴ قاشق غذاخوری 
 پنیر ریکوتا ۱۵۰ گرم 
پنیر موزارلا  ۱۵۰ گرم 
پنیر پارمسان ۱۵۰ گرم
ریحان مقداری برای تزیین

 

طرز تهیه پیتزا پنیر :

ابتدا فر را روی دمای ۲۵۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا از قبل گرم شود.

 

کف قالب یا کاسه مورد نظری که می خواهید داخل فر قرار دهید را به کمک روغن کمی چرب کنید سپس خمیر پیتزا را روی کاسه قرار دهید. 

بیشتر بخوانید:  شعرهای عاشقانه ایرج جنتی‌عطایی

 

روی خمیر را هم کمی با روغن چرب کنید سپس سس کچاب را روی خمیر بمالید تا کاملا خمیر را بپوشاند. 

 

پنیر‌ها را به ترتیب ریکوتا، موزارلا و پارمزان روی سطح خمیر بریزید. اگر دوست داشتید لبه های خمیر کریسپی و طلایی رنگ شوند، از مقدار کمتری پنیر برای کناره های خمیر استفاده کنید.

بیشتر بخوانید:  داماد عصبانی عروس را در حجله خفه کرد! (عکس)

 

برگ ریحان های تازه را خرد کنید و روی پنیر پیتزاها بریزید.

 

در ادامه خمیر را به مدت ۱۵ تا ۲۰ لحظه و تا زمانی که خمیر کاملا ذوب و به رنگ طلایی شود، داخل فری که از قبل با درجه حرارت ۲۵۰ درجه سانتیگراد گرم کرده اید، قرار دهید. نکته مهم در تهیه پیتزا درجه حرارت بالای فر و گرم بودن فر قبل از قرار دادن خمیر درون فر می باشد. بنابراین فر را قطعا از قبل گرم کنید.

بیشتر بخوانید:  بیوگرافی شهربانو موسوی

 

بعد از این که پیتزا را از فر بیرون آوردید، آن را با آویشن تزیین کرده و داخل کاسه مناسب سرو کنید. 

 

متن طرز تهیه پیتزا پنیر اولین بار در روبکا. پدیدار شد.

لینک منبع

[ad_2]