خواص مواد پروتئینی

%name خواص مواد پروتئینی

لازمه سلامت جسم، برخورداري از يك الگوي غذايي صحيح و تغذيه سالم هست.

درباره فوايد قارچ براي استخوان بايد گفت كه در گذشته قارچ را از مراتع و جنگل‌ها جمع مي‌كردند، اما امروزه اين ماده غذايي سودمند به شكل صنعتي و در حجم بالايي توليد مي‌شود.

مصرف قارچ از ابتلا به سرطان پستان جلوگيري مي‌كند

قارچ، استخوان‌ها را تقويت و سبب رفع خستگي مي‌شود و همچنين كمبود ويتامين D را جبران مي‌كند. افراد مسن كه به پوكي استخوان گرفتار هستند بايد از رژيم غذايي حاوي ويتامين D استفاده كنند. با مصرف 200 گرم قارچ، نياز روزانه به اين ويتامين تامين مي‌شود. همچنين قارچ از سرطان پستان جلوگيري مي‌كند.

بهتر هست بدانيد:

– ميوه‌هاي قرمز رنگ سبب تقويت بينايي مي‌شوند.

– كرفس در پيشگيري از آلزايمر مفيد هست.

– چاي قرمز از ابتلا به ديابت جلوگيري مي‌كند.

بیشتر بخوانید:  خواص گیاه پیازچه

– قهوه سبب شادي مي‌شود.

– گردو سبب تقويت فكر مي‌شود.

– زعفران در درمان افسردگي ايفاي نقش دارد.

– پنير داراي كلسيم و گردو حاوي فسفر هست و جذب كلسيم در بدن نيازمند فسفر هست. به همين علت توصيه مي‌كنند پنير را با گردو بخوريد.

– بادمجان براي متناسب‌بودن اندام مناسب هست.

– ذرت داراي كربوهيدرات زياد و غني از منگنز بوده و در تقويت استخوان و عضلات تاثير دارد و مصرف آن در زمان سالمندي توصيه مي‌شود. پماد تهيه شده از آن در از بين رفتن جوش‌هاي صورت تاثير دارد و غذاي مناسبي براي مغز و سيستم عصبي به شمار مي‌رود.

ميگو داراي چربي كمي هست

ميگو يكي از لذيذترين غذاهاي دريايي هست و هر 100 گرم ميگو حاوي 77 ميلي‌گرم آب و 99 كالري انرژي و 1/18 گرم پروتئين، 80/0 چربي و 163 ميلي‌گرم كلسترول و 91 ميلي‌گرم قند هست.

بیشتر بخوانید:  فواید كلم بروكسل

از نظر مقايسه‌اي نسبت به ساير غذاهايي كه پروتئين زيادي دارند نظير گوشت و ماهي و گروه ماكيان،‌ ميگو كالري كمتري دارد. پروتئين موجود در ميگو كيفيت بالايي داشته و حاوي پایان اسيد آمينه‌هاي لازم سمت رشد هست. پروتئين ميگو همانند ساير جانوران دريايي به دليل نداشتن بافت هم بند به راحتي هضم مي‌شود براي گروه‌هايي از مردم نظير افراد مسن كه در جويدن و هضم غذا مشكل دارند غذاي حاوي ميگو گزينه مناسبي براي تامين پروتئين روزانه آنها هست.

ميگو داراي چربي كمي هست. اسيدهاي چرب امگا 3 كه از دسته اسيدهاي چربي غيراشباع بوده و براي سلامتي مفيد هستند در ميگو به وفور يافت مي‌شوند. اين دسته از اسيدهاي چرب مي‌توانند در كاهش خطر بيماري‌هاي قلبي موثر واقع شوند.

بیشتر بخوانید:  فواید آدامس + مضرات آدامس

ميگو منبع غني از املاحي چون كلسيم، آهن،‌ منيزيم، پتاسيم، ‌سديم، روي، مس و فسفر هست.

خواص برتر ماهي براي بدن:

– خواص ضدالتهابي

– تنظيم تري گليسيريدهاي خون

– تنظيم عملكرد ايمني بدن

– جلوگيري از ناهماهنگي ضربان قلب

– تكامل سيستم عصبي جنين

– بالا بردن ضريب هوشي كودكان

روغن ماهي، مكملي كه هر روز نياز هست

تنها مكمل مورد نياز براي تضمين سلامت مفاصل، روغن ماهي هست. زيرا حاوي اسيدهاي چربي ضروري براي بدن هست. اسيدهاي چرب امگا 3 موجود در روغن ماهي سبب افزايش كارايي ذهني در كودكان و جلوگيري از ابتلاي سالمندان به آلزايمر مي‌شود.

جديدترين تحقيقات دانشمندان نشان مي‌دهد مصرف ماهي همچنين سبب مي‌شود بيماران قلبي كمتر با حمله مجدد روبرو شوند. مصرف ماهي كلسترول را كاهش مي‌دهد و خطر لخته شدن و رسوب دهي خون را مي‌كاهد.

منبع