طرز تهیه خرمای فنجانی با انبه و موز

[ad_1]

طرز تهیه خرمای فنجانی با انبه و موز

mango1 banana1 cupcakes طرز تهیه خرمای فنجانی با انبه و موز

 

مواد لازم خرمای فنجانی با انبه و موز :

چیپس خرما   ۱ پیمانه
بیسکویت پتی بور  ۱۰ رقم 
 کره آب شده  ۲ قاشق سوپخوری
شیر  ۲-۳ قاشق سوپخوری 
انبه ۱/۲ رقم
شکلات ۵۰ گرم
گردو ۴ رقم
موز ۱/۲ رقم
کره برای آب کردن شکلات ۲ قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه خرمای فنجانی با انبه و موز :

تابه ای را روی حرارت بگذارید و چیپس خرما را یک لحظه داخل آن داغ‌کردن دهید تا کمی نرم شوند، سپس آن ها را داخل ظرفی بریزید و با گوشت کوب مقداری بکوبید (از گوشت کوب برقی استفاده نکنید).

بیشتر بخوانید:  فال روز یکشنبه 20 مهر 1399

 

بیسکویت ها را داخل غذاساز بریزید و شکیبایی کنید تا خرد شوند. نیاز به پودر شدن کامل بیسکویت ها نیست. گردوها را با چاقو ریز خرد کنید و همراه با بیسکویت ها به خرما افزایش کنید. اکنون باید کره آب شده را افزایش کنید و به آرامی هم بزنید. در انتها شیر را کم کم افزایش کنید تا خمیر خرمای منسجمی داشته باشید.

بیشتر بخوانید:  معرفی بازی های آپارتمانی

 

داخل قالب های مافین، کپسول های کاغذی بگذارید. به اندازه یک گردوی درشت از مواد بردارید و کف و دیواره های کپسول را با آن بپوشانید؛ طوریکه با خمیر خرما، داخل کپسول کاغذی یک کاسه درست کرده باشید. اکنون قالب ها را داخل یخچال قرار دهید تا فنجان های خرما خوب سفت شوند.

 

انبه و موز را پوست بگیرید و داخل مخلوط کن بریزید. دستگاه را روشن کنید تا خوب پوره شوند، سپس داخل فنجان های خرما را با انبه و موز پوره شده پُر کنید.

بیشتر بخوانید:  متن ، دلنوشته و جملات زیبا با موضوع زندگی زیباست

 

شکلات را با مقداری کره روی حرارت بخار آب، آب کنید. شکیبایی کنید کمی خنک شود، سپس با قاشق مقداری از شکلات آب شده بردارید و به صورت نواری روی فنجان های خرما بریزید. فنجان ها را چند لحظه داخل یخچال بگذارید تا شکلات ها سفت شوند، سپس سرو کنید.

 

برگرفته از سرآشپز پاپیون

 

متن طرز تهیه خرمای فنجانی با انبه و موز اولین بار در روبکا. پدیدار شد.

لینک منبع

[ad_2]